Pogoji uporabe

Dobrodošli pri KonopljaZdravi. Če boste še naprej brskali in uporabljali to spletno mesto, se strinjate, da boste upoštevali in upoštevali naslednje pogoje uporabe, ki skupaj z našim pravilnikom o zasebnosti urejajo razmerje KonopljaZdravi z vami v zvezi s to spletno stranjo.

Izraz KonopljaZdravi ali “nas” se nanaša na lastnika spletne strani. Izraz “vi” se nanaša na uporabnika ali gledalca na naši spletni strani. Za uporabo te spletne strani veljajo naslednji pogoji uporabe:

Vsebina strani te spletne strani je za vaše splošne informacije in samo za uporabo. Sprememba se lahko brez predhodnega obvestila.
Niti mi niti nobena tretja oseba ne jamči ali jamči glede točnosti, pravočasnosti, učinkovitosti, popolnosti ali primernosti informacij in gradiv, ki so na tej spletni strani najdeni ali ponujeni za kakršen koli namen. Potrjujete, da lahko takšne informacije in gradiva vsebujejo netočnosti ali napake in izrecno izključujemo odgovornost za takšne netočnosti ali napake v najkrajšem obsegu, ki jo dopušča zakon.
Vaša uporaba katere koli informacije ali gradiva na tej spletni strani je v celoti na lastno odgovornost, za katero ne bomo odgovorni. Na lastno odgovornost je zagotoviti, da bodo vsi izdelki, storitve ali informacije, ki so na voljo na tej spletni strani, ustrezali vašim posebnim zahtevam.
Ta spletna stran vsebuje gradivo, ki je v lasti ali z licenco za nas. Ta material vključuje, vendar ni omejen na, zasnovo, postavitev, videz, videz in grafiko. Razmnoževanje je prepovedano, razen v skladu z obvestilom o avtorskih pravicah, ki je del teh pogojev.
Vse blagovne znamke, reprodukovane na tej spletni strani, ki niso last ali so licencirane za operaterja, so na spletnem mestu priznane.
Neupravičena uporaba te spletne strani lahko povzroči odškodninski zahtevek in / ali je kaznivo dejanje.
Ta spletna stran lahko občasno vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani. Te povezave so vam na voljo za zagotavljanje dodatnih informacij. Ne pomenijo, da podpiramo spletno spletno stran. Nismo odgovorni za vsebino povezanih spletnih strani.
Povezave s to spletno stranjo ne morete ustvariti na drugem spletnem mestu ali dokumentu brez predhodnega pisnega soglasja KonopljaZdravi.