Pravilnik o zasebnosti

Pri KonopljaZdravi je zasebnost naših obiskovalcev izredno pomembna za nas. Ta dokument o zasebnosti opisuje vrste osebnih podatkov, ki jih prejme in zbere KonopljaZdravi in kako se uporabljajo.

Datoteke dnevnika

Kot na mnogih drugih spletnih mestih, KonopljaZdravi uporablja datoteke dnevnika. Informacije v datotekah dnevnika vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum / časovni žig, referenčne / izhodne strani in število klikov za analizo trendov, upravljanje spletne strani, sledenje uporabniškemu gibanju okoli spletnega mesta in zbrati demografske podatke. IP-naslovi in ​​drugi takšni podatki niso povezani z nobenimi informacijami, ki so osebno prepoznavne.

Piškotki in spletni svetilniki

KonopljaZdravi uporablja piškotke za shranjevanje informacij o prednostih obiskovalcev, zapisovanje uporabniških podatkov, na katere strani uporabnik dostopa ali obišče, prilagajanje vsebine spletne strani glede na vrsto obiskovalcev brskalnika ali druge podatke, ki jih obiskovalec pošlje prek svojega brskalnika.

Piškotek DoubleClick DART

Google kot prodajalec tretjih oseb uporablja piškotke za prikazovanje oglasov v KonopljaZdravi.
Googlova uporaba piškotka DART omogoča prikazovanje oglasov uporabnikom na podlagi njihovega obiska KonopljaZdravi in drugih spletnih mest na internetu.
Uporabniki lahko onemogočijo uporabo piškotka DART tako, da obiščejo pravilnik o zasebnosti v Googlovem oglasu in omrežju z vsebinami na naslednjem URL-ju – https://www.google.com/policies/privacy/.
Ti strežniki oglasov ali oglaševalske mreže tretjih oseb uporabljajo tehnologijo za oglase in povezave, ki se pojavljajo v KonopljaZdravi, neposredno pošljejo v svoje brskalnike. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Druge tehnologije (na primer piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki) lahko uporabljajo tudi omrežja oglasov drugih proizvajalcev, da bi lahko merili učinkovitost njihovih oglasov in / ali prilagodili oglaševalsko vsebino, ki jo vidite.

KonopljaZdravi nima dostopa do teh piškotkov ali jih nadzoruje, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb.

Če želite podrobnejše informacije o svojih postopkih in navodila o tem, kako se izogniti določenim praksam, se morate posvetovati z ustreznimi pravilniki o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Politika zasebnosti KonopljaZdravi se ne nanaša in ne moremo nadzirati dejavnosti drugih oglaševalcev ali spletnih mest.

Če želite onemogočiti piškotke, lahko to storite prek svojih posameznih možnosti brskalnika. Podrobnejše informacije o upravljanju piškotka s posebnimi spletnimi brskalniki najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnika.