Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse, kar ste prebrali na strani Konoplja Zdravi, besedilo, grafike, slike in drugo gradivo, je zgolj informativne narave in ni nadomestilo za zdravniški nasvet. Projekt Konoplja Zdravi ni namenjen nadomestitvi strokovnega medicinskega svetovanja, diagnoze ali zdravljenja, zato se ne smete zanašati na nas kot nadomestek zdravniškega nasveta pooblaščenega strokovnjaka. Matej Uršič je psevdonim. Vedno se posvetujte z zdravnikom ali drugim usposobljenim zdravstvenim delavcem glede kakršnih koli vprašanj v zvezi z zdravstvenim stanjem in pred zaužitjem ali uporabo katerega koli od omenjenih izdelkov na tem spletnem mestu.

Informacije posreduje KonopljaZdravi in medtem, ko si prizadevamo, da bi informacije posodabljali in popravljali, ne predstavljamo nobenih jamstev, izrecnih ali implicitnih, o popolnosti, točnosti, zanesljivosti, ustreznosti ali razpoložljivosti v zvezi z spletno stran ali informacije, izdelke, storitve ali podobno grafiko na spletnem mestu za kakršen koli namen. Vsako zanašanje, ki ste ga navedli na takšne informacije, je torej izključno na lastno odgovornost.

V nobenem primeru ne bomo odgovorni za morebitno izgubo ali škodo, vključno neomejeno, posredno ali posledično izgubo ali škodo, ali kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi nastala zaradi izgube podatkov ali dobička, ki izhaja iz ali v povezavi z uporabo te spletne strani .

Preko te spletne strani se lahko povežete z drugimi spletnimi mesti, ki niso pod nadzorom KonopljaZdravi. Nimamo nadzora nad naravo, vsebino in dostopnostjo teh spletnih mest. Vključitev kakršnih koli povezav ne pomeni nujno priporočila ali potrditve stališč, izraženih v njih.

Prizadevamo si, da se spletna stran vzpostavi in ​​deluje gladko. Toda KonopljaZdravi ne prevzema nikakršne odgovornosti in ne odgovarja za to, da spletna stran trenutno ni na voljo zaradi tehničnih težav, ki so zunaj našega nadzora.